כדי להעניק את החוויה הטובה ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כגון עוגיות (Cookies) לשם אחסון ו/או גישה למידע במכשיר שלך. הסכמה לשימוש בטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי־הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תפקוד מסוים של האתר או על חלק מהמאפיינים בו.
האחסון או הגישה הטכנית נחוצים בהחלט למטרה הלגיטימית של הפעלת שירות מסוים שהתבקש במפורש על ידי המנוי או המשתמש, או לצורך ביצוע תקשורת דרך רשת תקשורת אלקטרונית.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
האחסון או הגישה הטכנית המשמשים באופן בלעדי למטרות סטטיסטיות אנונימיות. ללא זימון לבית משפט, שיתוף פעולה מרצון מצד ספק שירותי האינטרנט שלך, או מידע נוסף מצד גורם שלישי, מידע המאוחסן או הנשלף למטרה זו בלבד, אינו יכול בדרך כלל לשמש לזיהויך.
האחסון או הגישה הטכנית נדרשים לצורך יצירת פרופילים של משתמשים לשם שליחת פרסומות, או למעקב אחר המשתמש באתר אינטרנט או במספר אתרים שונים למטרות שיווק דומות.
בשנים האחרונות החלו לפעול חברות חדשות רבות בתחום יזמות הנדל"ן. העובדה שחלק מהחברות הללו נחשבות לחברות נישה ואחרות החלו לפעול בקטן וצמחו בהיקף פעילותן הביאה רבים לשאול את עצמם האם גם להם כדאי להשקיע בתחום זה.מתוך מאפייני הענף והאפשרויות השונות לרווחים מפעילות יזמית בו עולה תשובה ברורה – חברת יזמות נדל"ן יכולה להיות בהחלט מקור טוב לפעילות השקעה.
יזמות בפיתוח
הסוג הראשון של חברות נדל"ן שבהחלט יכולות להוות חלופה טובה לפעילויות השקעה אחרות כולל חברות שעוסקות בתמ"א 38 או ביוזמות של פינוי בינוי. הצמצום במלאי הקרקעות לבניה ביחד עם הרצון לשפר את יציבות המבנים בשכונות וותיקות יצרה מצב ייחודי. מצב זה הביא לכך שיש היענות בקרב גורמים עירוניים וממשלתיים מצד אחד ודיירים רבים מצד שני, להשתתף בקידום יוזמות חיזוק מבנים והתחדשות עירונית.
האפשרות לקבל היתרי בניה בקלות, יחסית, ביחד עם קיומם של קבלני ביצוע מנוסים וליווי בנקאי מסודר מביאה פוטנציאל לפעילות רווחית ליזמים קטנים, בינוניים ואפילו גדולים. השקעה בפעילות כזאת, בחברה קיימת, הינה בהחלט אפשרות מעניינת.
הקמה ותיווך
ישנן חברות יזמות נדל"ן מסוג אחר, שיכולות להתאים לפעילות השקעה. חברות כאלה הן גופים שמעדיפים לרכוש קרקע ולא להתעסק בקרקע בנויה. לעיתים, היזמים הללו ייקחו חלק בעסקת קומבינציה, לעיתים הם ימכרו את הקרקע לאחר עליית ערכה ויש שיקדמו פעילות של בניה בעזרת קבלן ביצוע שנשכר לצורך כך.
יש לציין שחלק מהחברות שעוסקות בייזום נדל"ן ואשר מחפשות משקיעים נוספים פועלים גם בשוק התיווך. כאן מדובר על שוק פורח של נכסים למכירה או להשכרה, נכסים פרטיים, נכסים עסקיים, שטחי מסחר וכיוצא באלה.
פעילות מעבר לים
מעבר לחברות הנדל"ן שמגייסות משקיעים בתחומים שציינו, ישנן גם חברות עם פעילות ענפה מעבר לים. פעילות זו יכולה להיות בקרב משקי בית שמחפשים נכס מניבי יחיד במחיר משתלם או בקרב חברות שמחפשות נכסים מניבים במספרים גדולים.
יש לציין שבין יזמי הנדל"ן ניתן למצוא כאלה הפעילים במציאת נכסים בחו"ל ללקוחותיהם, ויש שמציעים לא רק תיווך אלא גם שירות של ניהול הנכסים, שירותים משפטיים, ייעוץ בנושאי מיסוי בינלאומי ועוד.